Over ons

Judith & Pauline

Judith en Pauline kwamen elkaar tegen bij een grote multinational en herkenden direct in elkaar de verwondering over het onbenutte potentieel in organisaties. Hun wegen zijn elkaar blijven kruisen totdat ze op zeker moment inzagen dat zij samen een missie hebben: het aanboren van dat potentieel en daar samen met mensen en organisaties meer van maken. En dat is de reden dat jij nu deze website leest.

Judith van der Meer

“Er zijn twee vragen die mij mateloos fascineren. Waarom doen mensen wat ze doen? En hoe is persoonlijk leiderschap de sleutel tot succes?
Naarmate ik langer in en met organisaties werk is mijn passie gegroeid om mensen én organisaties vanuit hun kracht te laten opereren. “

Judith van der Meer is in 1969 geboren in Harlingen. Ze woonde een jaar in Engeland waarna ze ging studeren in Groningen. Na het afronden van haar HBO Personeel & Arbeid vervolgt ze haar opleiding aan de Universiteit van Amsterdam waar ze Arbeids- en Organisatie Sociologie studeerde.

Na een start in de uitzendbranche maakte ze de overstap naar het Human Resources vak. Ze werkte veelal in internationale en aansprekende omgevingen op leidinggevende en bestuurlijke posities.

Judith is internationaal gecertificeerd NLP trainer en Master Practitioner, Master Time Line Therapy® Practitioner en gecertificeerd Management Drives trainer. Ze woont samen met man en twee zoons in Westzaan.

       

 

Pauline Wagemakers

“Dat veel mensen handelen vanuit externe motivatie in plaats van vanuit eigen kracht en een intrinsiek gevoel van vrijheid, verwondert mij. Mijn drijfveer is dan ook om mensen te helpen terug te gaan naar hun kern en ze daar hun toegevoegde waarde en plezier te laten vinden.”

Pauline Wagemakers is in 1971 geboren in Nijmegen. Na een intensieve carrière als balletdanseres, studeerde zij af als psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een start in de werving & selectie en headhunting, vervolgde ze haar loopbaan als personeelsmanager en managementtrainer. Zij heeft internationale ervaring opgedaan door als Human Resources Manager met een show van Cirque du Soleil te touren door Europa. Eenmaal terug in Nederland richtte Pauline haar eigen adviesbureau op en voerde zij opdrachten uit op het gebied van interim HR Management, coaching en training, voor een groot aantal vooraanstaande organisaties.

Pauline is Registerpsycholoog NIP/A&O, internationaal gecertificeerd NLP trainer en Master Practitioner, Master Time Line Therapy® Practitioner en MBTI® qualified practitioner. Ze woont samen met man en dochter in Utrecht.

                    

Onze Partners