Ken je dat? Je zit op zich best nog wel goed op je plek, maar… er kriebelt iets! Je ziet collega’s van baan veranderen en denkt wat zijn eigenlijk mijn mogelijkheden? Je wordt misschien door iemand benaderd voor een leuke job en dat streelt je ego….verleidelijk! Ondertussen wil je dat een volgende stap écht iets toevoegt. Maar wat en hoe dan? Het lijkt een hele klus om juist die droombaan te vinden die echt bij je past. Ons advies: start with the end in mind! Daarom deze workshop.

.

Wat en hoe?

Deze workshop geeft structuur aan het denken over jouw droombaan. Samen definiëren we een goed beeld van waar je uit wilt komen, jouw plaatje van succes. Met prikkelende vragen verbinden we hoofd en hart. We gaan vooral ook doen! Aan de slag met overzichtelijke technieken om beeld, geluid en gevoel te krijgen bij jouw droombaan.

Voor wie?

Voor mensen die willen onderzoeken wat ze missen in hun huidige job en willen definiëren waar ze nu echt naar op zoek zijn.

Wanneer?

Donderdag 21 januari 2019

16.00 uur tot 19.00 uur

Waar? Koningin Wilhelminalaan 8 in Utrecht – Kantoor de Meermakers – Gebouw ‘de Alchemist’

Wat kost het? € 75,- per persoon (excl. 21% BTW)

En dan heb je…?

…een duidelijke visie op jouw droombaan! Je kunt daarmee gericht, met een plan, aan de slag om die droombaan in 2019 daadwerkelijk te gaan vinden.

l

Schrijf je vandaag nog in

Inschrijfformulier

Workshop op maandag 21 januari 2019 16.00 uur tot 19.00 uur

10 + 5 =